KÉSZÜLJ VELÜNK!

A verseny és edzéstervezés metszéspontjában TE állsz.
Ami pedig összeköti ezt a három pontot, az a minőségi, kitartó munka és egymás kölcsönös tisztelete.

A szintidő rangot ad a versenynek. Mindenki „hős” szeretne lenni, de hiszünk abban, hogy a személyre szabott edzésterv mellett a realitásérzék megtartása az elsődleges feladat. Ha a sportolásra szánt időkeretből valaki egyelőre nem tud felkészülni a maratonra, vagy egy ultratáv teljesítésére, akkor az jelenleg nem az ő útja.

Mindenkiben ott van a fiatal, versengő én is, de nem szabad elfelejteni, hogy a teljesítménykényszer nem ölheti meg a futás örömét!

A Balatonman Training Sportegyesület futás szekciójának vezetőedzője Plesz Botond; minden, a programban részt vevő sportoló edzésterve az ő útmutatása alapján áll össze. 2020 márciusában csatlakozott az edzőkhöz dr. Kocsis Tamás. Célunk az, hogy sportolóink az edzésre szánt idejükből a maximumot hozzák ki, hogy az edzésterv ne “copy paste” edzésterv legyen, hanem személyre, időbeosztásra és életvitelre szabott.

Az edzéstervek mellé különféle kedvezményeket vehetnek igénybe a nálunk felkészülő sportolók a Maratonman DEPO-ban, valamint ingyenes nevezési lehetőségekhez juthatnak!

2021. januárjától már Sportegyesület formájában is üzemelünk, Balatonman Training Team SE néven. A Sportegyesülethez való csatlakozáshoz kattintsd IDE!

Nézd meg csomagjainkat IDE kattintva, hogy kiválaszthasd a számodra megfelelőt!

Sportbaráti üdvözlettel az alapítók:
Plesz Botond, Zelcsényi Miklós és dr. Kocsis Tamás

Menü